Tatăl Vioricăi Dăncilă, condamnat pentru furt!

Amintim că, înainte de 1989, Doru-Viorel Ursu a fost judecător. Potrivit acestuia, tatăl Vioricăi Dăncilă „a scăpat cu grațiere” după ce a fost condamnat pentru furt.

„Concluziile le trag cei care ne ascultă. Pentru mine cazul ăsta se terminase. Eu ce să fac doamnă acum, dacă eu l-am judecat și l-am condamnat și pe tatăl lui … Lu’ Viorica! (…) Da, dar lui i-am dat mai puțin, pentru că era o faptă minoră. Și omul n-a sărit. (…) Nu știu, în 89… Da, în 89, cred că a scăpat cu grațiere. L-am judecat pe subofițerul, tată al Vioricăi Dăncilă. O atitudine corectă a doamnei Dăncilă, nu mi-a reproșat… Care fura!”, a declarat Doru-Viorel Ursu la Realitatea Plus.

Un fost ministru a dat-o de gol

În continuare, acesta a oferit detalii despre cele întâmplate, explicând faptul că tatăl Vioricăi Dăncilă „era la gospodăria agro-zootehnică a unei unități de lângă Ploiești”.

„Furaje. Era la gospodăria agro-zootehnică a unei unități de lângă Ploiești, și pe drumul de întoarcere, nu la Vaslui, ci la unitate, pe drumul de costișă, când venea cu tractorul cu remorcă plin de furaje, poate că-l ardea și pe el și avea nevoie de o țuică sau de un vin”, a completat fostul ministru al Afacerilor Interne.

Cu ce se ocupă acum fostul premier?

Anterior, Viorica Dăncilă a vorbit în cadrul emisiunii „News Magazine”, de la Antena 3, despre activitatea sa.  Fostul premier a spus că va rămâne o persoană activă însă nu în lumea politică. Mai precis , Viorica Dăncilă a explicat că se ocupă cu mediul de afaceri și este detașată de partea politică.

„Viorica Dăncilă lucrează, este un om activ. Am făcut consultanță pentru mediul de afaceri. Viorica Dăncilă este bine și detașată un pic de partea politică.” a spus Viorica Dăncilă, după ce a fost întrebată „Ce mai face Viorica Dăncilă?”.

Totodată, fostul premier a mai subliniat faptul că nu are în plan deocamdată să se mai întoarcă în politică.

„Nu-mi place ce se întâmplă pe scena politică, aș fi vrut mai multe proiecte, mai puține jigniri și mai puțină violență în limbaj”, a mai spus Dăncilă.