Una din cele patru masuri de criza prin care noul director al operatorului aerian Tarom, Ruxandra Brutaru isi propune sa readuca firma pe profit este dezvoltarea curselor interne, care reprezinta in prezent o treime din totalul zborurilor companiei aeriene.

„Lucram la niste tarife foarte bune si pentru cursele interne, care ar trebui sa ajunga la nivelul biletelor de tren, e drept, ale unui rapid cu cusete probabil”, a declarat pentru Capital, Ruxandra Brutaru. 

Potrivit acesteia, pentru sezonul estival de anul acesta, Tarom pregateste doua curse matinale (joi si vineri) cu plecarea din Bucuresti catre Constanta, si intoarcere duminica seara.

Cat de justificat este acest zbor?

„Agentiile de turism au cerut asa ceva. Este o cursa de 30 de minute si tinteste o categorie aparte de clienti”, a explicat reprezentanta operatorului de transport aerian.

„Sunt clienti care rezerva camere la hotel de joi pana duminica, pe parcursul intregului sezon, majoritatea fiind oameni de afaceri”, a adaugat Brutaru, precizand ca o mare parte din acesti clienti isi trimit familia pe litoral, urmand sa li se alature doar la sfarsit de saptamana.

Cursa Tarom poate deveni astfel o varianta pentru traficul aglomerat de pe Autostrada Soarelui, in drumul spre litoral. Tarom va asigura gratuit si transportul de la aeroportul Mihai Kogalniceanu la hotelul pasagerului.

Mai multe informatii despre eficientizarea afacerii Tarom si masurile pe care le pune in practica noul director general, puteti citi in numărul de miercuri al revistei Capital.