Publicația TennisHead a realizat un articol în care analizează situația cu care se confruntă Simona Halep. Americanii subliniază că procesul a fost unul „incredibil de lung și de obositor” pentru campioana din România.

Simona Halep a spus întotdeauna ferm că este inocentă

De asemenea, aceștia au amintit de faptul că sportiva și-a susținut cu fermitate inocența. Astfel, încrederea ei după audierile la apel sugerează, notează americanii, că ea crede că suspendarea va fi cel puțin micșorată.

În acest fel, își va putea relua într-un final cariera în tenis.

„A fost un proces incredibil de lung și de obositor pentru Simona Halep, dar astfel de chestiuni sunt foarte complexe și necesită timp și reflecție pentru a obține un verdict corect.

Halep a spus întotdeauna ferm că este inocentă și încrederea ei după audierile la apel sugerează că ea crede că suspendarea va fi cel puțin micșorată, astfel încât să-și poată relua cariera”, notează TennisHead.

simona halep
SURSA FOTO: Instagram, Simona Halep

Sportiva a transmis un mesaj încurajator

Reacția a apărut după ce sportiva a explicat că audierea i-a oferit o șansă să își prezintă apărarea. Totodată, Halep a ținut să sublinieze că încrederea ei este „intactă referitoare la adevăr”

Fostul număr unu mondial este încrezător că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu a avut nici măcar intenția de a se dopa.

Totuși, nu știe nimeni când va veni verdictul, spune ea. Chiar și așa, își dorește cu nerăbdare să se întoarcă pe teren.

„Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr.

Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată.

Îmi doresc și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp. Nu știe nimeni când va veni verdictul”, a transmis Simona.

La audieri au participat persoane importante în acest caz

Amintim că la audieri au participat persoane importante în acest caz. Printre aceștia s-a aflat și fostul antrenor al Simone Halep, Patrick Mouratoglou.

Jurnaliștii de peste ocean au aflat, după finalizarea procesului, că verdictul al putea veni la finalul lunii martie sau începutul lunii aprilie cel târziu.

Totuși, acest lucru se va întâmpla în cazul în care verdictul va fi însoțit și de o motivare.