Dana Grecu, fosta jurnalistă Antena 3, a anunțat că revine în televiziune după aproape trei ani de pauză. Aceasta a avea propria emisiune la o televiziune de nișă numită Medika TV. Emisiunea moderată de aceasta va fi difuzată marți și joi de la orele 19:00-21:00.

Motivul pentru care a ales Medika TV

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, Dana Grecu Chera a explicat de ce a ales o televiziune de nișă și nu un post cunoscut.

„Pentru ca am o dorință mai veche, care venea dintr-o frustare, acutizată în ultima vreme, cât am consumat media ca spectator. Anume aceea de a vedea la tv oameni care au făcut ceva în viața lor. Care au o meserie. Care s-au lovit, ca practicieni, de mizeriile din legile și regulamentele făcute anapoda pentru ei de unii care vorbesc des la tv. Deci simt nevoia unor păreri avizate!

Am obosit cu cei care pot vorbi despre orice. Oricàt. Oricum. Care nu pot să spună: NU ȘTIU SĂ VĂ SPUN! Echipa de la Medika așa m-a convins. Cu principiul: chemăm în emisiuni oameni care știu despre ce vorbesc. Specialiști. Elita asta mută, din sănătate, din educație, care a ținut țara . Făcànd.

Medicii, profesorii, cercetătorii, sunt elita unei nații. Ei nu pot fi ținuți dosiți și scoși din umbră doar atunci când vrem să ne spălăm măine murdare de atăta politică degeaba. Medika asta isi propune și cu asta m-a convins.”, este răspunsul Danei Grecu atunci când a fost întrebată de către sursa anterior menționată de ce a ales Medika TV.

Timpul petrecut la Antena 3 a lăsat urme

Într-un interviu acordat tot pentru paginademedia.ro, Dana Grecu anunța, la începutul acestui an, că nu se va mai întoarce la Antena 2 după concediul de maternitate.

Potrivit spuselor acesteia, Antena 3 a lăsat-o fără energie și, deși a făcut față cu brio provocărilor, acestea și-au lăsat amprenta în propria persoană.

„Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva”, a declarat atunci Dana Grecu pentru Paginademedia.ro.