În 2017 și-a dat demisia de la Antena 1, dar a revenit în diverse reality show-uri, unde și-a negociat contractele la sânge. Pentru prezența ei la Asia Express, ea ar fi încasat 20.000 de euro, iar acum prezența ei în show-ul Ultimul Trib, ar fi plătită similar, conform unor surse din piața media.

Pe lângă acești bani, ea mai încasează sume consistente și din contracte de imagine, fiind una dintre vedetele care se bucură de mare notorietatea. Daniela Crudu a fost implicată și în dosarul prostituatelor de lux. Ea a fost acuzată că încasa 2.000 de euro pentru o noapte cu diverși clienți.

A ajuns în atenția presei pentru prima dată de către Andrei Rațiu prin intermediul Școlii de modelling Prince d’Armeny. Daniela Crudu a câștigat și titlul de „Cel mai sexy fotomodel din Romania”. 

Vedeta Antena 1 a absolvit Liceul Economic nr. 4 din București, iar ulterior a urmat studiile unei facultăți private de Jurnalism, unde deși nu prea se prezenta la examene, avea aproape numai note de 10. Sau cel puțin asta spuneau colegii ei. Așadar, Daniela Crudu este una dintre puținele dive din Televiziune, care chiar a finalizat studii în domeniul jurnalismului