Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înţeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate şi mai bine ca înainte şi, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubeşte probabil şi, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, a declarat un apropiat al Danielei Crudu, potrivit Antena Stars.

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineaţa, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Ea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Universitar, unde medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-facial. Astfel, în urma agresiunii, diva s-a ales cu nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă.

„Daniela va fi în siguranță lângă el”

O sursă apropiată animatoarei tv a declarat pentru wowbiz că după conversație, starea celor doi s-au schimbat, aceștia râzând. În ceea ce privește agresiunea suferită de Cruduța, se pare că iubitul croat „chiar regretă” că a ajuns să facă așa ceva.

„Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi. Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a adăugat sursa.