În urma agresiunii, diva s-a ales cu nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Cu toate astea, Daniela Crudu nu s-a prezentat în fața judecătorilor.

O prietenă bună a Cruduței, Simona Trașcă a venit cu o mărturisire șocantă într-o emisiune Tv.

Aceasta a declarat că susține alegerile Danielei Crudu cu privire la iubitul bătăuș și mai mult de atât, prietena Cruduței spune că și ea ar fi procedat la fel.

„Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face”, a declarat Simona Traşcă în cadrul emisiunii „Răi, da buni”.

Au ajuns la o înțelegere

Un apropiat al Danielei Crudu a declarat pentru wowbiz că aceasta a luat legătura cu iubitul croat și că au ajuns la o înțelegere.

De asemenea, se pare că iubitul bătăuș i-a făcut și o promisiune Cruduței, iar ea a decis să îl ierte.

„Daniela a vorbit cu el la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate”, a declarat persoana apropiată a Cruduței.

„Daniela va fi în siguranță lângă el”

Aceași sursă apropiată a declarat pentru wowbiz că după conversație, starea celor doi s-au schimbat, aceștia râzând. În ceea ce privește agresiunea suferită de Cruduța, se pare că iubitul croat „chiar regretă” că a ajuns să facă așa ceva.

„Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi. Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a adăugat sursa.