În urma evenimentului de duminică, Cruduța a hotărât să nu depună plângere penală împotriva celui despre care credea că îi e suflet pereche. Drept urmare, potrivit unor informații apărute în spațiul public, croatul ar fi luat avionul și s-ar fi întors acasă.

Cruduța era împreună cu bătăușul de puțină vreme și de abia își pusese primele poze cu acesta, cu puțin timp înainte de Revelion.

Din spusele martorilor, vedeta a încasat bătaia într-un apartament din Sectorul 6, dar a așteptat medicii și polițiștii afară, pentru că așa-zisul iubit a dat-o afară din apartament.

Iubitul croat a primit de la polițiști un ordin de restricție pentru 5 zile, interzicându-i să se mai apropie de Cruduța cu mai puțin de 200 de metri.

Cruduța îl vrea înapoi?

Astăzi, Cruduța trebuia să se prezinte în fața instanței pentru reînnoirea ordinului de protecție, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Astfel, în prezent nu mai există nicio formă legală de a-l ține pe agresor la distanță de divă.

În ceea ce privește refacerea feței, medicul estetician al Danielei Crudu va decide dacă săptămâna viitoare o va opera pe brunetă la nas, deoarece se pare că loviturile iubitului i-au provocat o fisură, scrie evz.ro.