Cu puțin timp în urmă, Daniela Crudu, una dintre cele mai controversate apariții din presa mondenă, a ajuns de urgență la spital. Aceasta a fost snopită în bătăie de iubitul său, croatul Seco Dubravko. După acest incident, se pare că povestea de dragoste dintre cei doi a luat sfârșit.

Însă, odată cu întâmplarea din weekend-ul anterior, Seco Dubravko a intrat în atenția presei, iar amănunte despre ocupația croatului au ieșit la iveală.

Lux de nedescris

Potrivit cancan.ro Seko Dubravko se etalează prin Capitală numai prin localuri de lux, unde cheltuie sume exorbitante. Cele mai scumpe șampanii și mai fine delicatese nu lipsesc niciodată de la masa afaceristului. În plus, Dubravko conduce un bolid ce se ridică la o sumă uriașă, aproximativ 250.000 de euro. Iubitul Cruduței a fost văzut la volanul unui Bentley Bentayaga, înmatriculat în Emiratele Arabe Unite.

Un alt amănunt ce a a atras atenția este ceasul pe care Dubravko îl poartă. Accesoriul de lux ridică multe semne de întrebare, mai ales pentru că este de marcă Richard Mille. Potrivit catalogului Richard Mille, un astfel de ceas are un preț cuprins între 150.000 și 200.000 de euro.

Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Cruduței?

În ceea ce privește activitatea lui Seco Dubravko, aceeași sursă citată menționează că bărbatul ar fi un ”combinator plătitor”. Însă ce înseamnă asta mai concret și ce presupune această ”activitate” rămâne de văzut. De asemenea, se precizează cu Dubravko ar fi si unul dintre cei mai calificați în domeniul respectiv.