Informația că Daniela Crudu a fost desfigurată de iubit și că a ajuns de urgență la spital duminică dimineață a îngrozit întreaga opinie publică. Știrea a fost și mai șocantă cu cât cei doi păreau că trăiesc o minunată poveste de dragoste.

Totul a început în urmă cu mai bine de două luni, când Daniela Crudu s-a afișat la brațul unui bărbat misterior. Despre el nu se știu foarte multe lucruri. Este de origine croată și se pare că stă foarte bine financiar. Imaginile din vacanțele dese și fericite din ultima perioadă ale Danielei Crudu atestă că acesta ar sta bine la capitolul banilor.

Cum au petrecut cu o seară înainte de bătaie

Vedeta a fost însă extrem discretă în expunerea iubitului în public. Cu toate acestea, în această iarnă, vedeta și iubitul croat au mers aproape weekend de weekend la munte. Tânărul misterios pare să fie un împătimit al sporturilor de iarnă.

Conform postările ei de pe Instagram, Crudu a avut parte de o seară cât se poate de plăcută, cu muzică și dans. Bruneta s-a distrat și a dansat până în zorii zilei alături de prietenele ei, dar apoi, din motive încă neștiute a ajuns să fie bătută.