Incidentul a avut loc duminică dimineață. Daniela Crudu a fost lovită de iubit peste față, dar se pare că ar avea răni și pe corp.

Din informațiile obținute de B1 TV, vedeta nu vrea să depună plângere împotriva iubitului, care este de origine croată. Chiar și așa, polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Crudu a fost lăsată se plece acasă în această dimineață, dar după o oră s-a reîntors la spital din cauza durerilor. Conform surselor România Tv, vedeta se află în acest moment în operație. Se pare că loviturile primite de la iubitul croat i-au afectat nasul.

În urmă cu numai o lună Daniela Crudu poza fericită alături de noul ei iubit, dar se pare că o dată cu magia sărbătorilor a trecut și zenul de îndrăgostit al croatului.

Cine este Daniela Crudu

În adolescență, Crudu a fost animatoare în mai multe cluburi din țară, dar și din străinătate, reușind să devină una dintre cele mai bine plătite animatoare din capitală. În 2012, aceasta a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret din București.

Crudu a intrat pentru prima oară în atenția presei datorită Prințulului Andrei Rațiu prin intermediul Școlii de modelling Prince d’Armeny unde a castigat titlul de “Cel mai sexy fotomodel din România”.

În martie 2009, Crudu a apărut în revista Playboy, fapt care i-a crescut popularitatea astfel încât, aceasta a ajuns să prezinte lenjerie pentru brand-uri cunoscute.

Timp de trei ani, Crudu a jucat rolul de „vecină” în cadrul matinalului ‘Neatza cu Răzvan și Dani difuzat pe Antena 1. În ianuarie 2011, în urma unui scandal cu interlopul Leo de la Strehaia, Crudu a fost concediată de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani deoarece, imaginea acesteia nu mai era în concordanță cu exigențele matinalului. Tot în ianuarie 2011, Crudu a devenit asistenta lui Dan Capatos în emisiunea Un Show Păcătos, difuzată pe același post de televiziune. La începutul anului 2013, Crudu a părăsit emisiunea din cauza crizelor de gelozie făcute de iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea. După această demisie, Crudu a fost asistentă în cadrul emisiunii Superbingo Metropolis, iar mai apoi la Xtra Night Show.

În 2015, Crudu a fost „burlăcița” în cadrul reality show-ului Burlăcița difuzat pe Antena 1. La finalul emisiunii, Crudu l-a ales ca partener pe Valentin Gene, dar relația acestora a ținut doar câteva luni.

Crudu a mai participat și la emisiuni precum, Vaporul iubirii, Poftiți pe la noi, Splash! Vedete la apă și Asia Express.