Salariile nu era, însă deloc mari. Potrivit unor surse media, Daniela Crudu câștiga de la Antena1 500 de dolari pe lună, iar Bianca Drăgușanu similar. Chiar dacă este vorba despre contracte ceva mai vechi, se pare că trustul Intact a rămas totuși la aceleași cifre. Raluca Dumitru de la Star Matina, recent scoasă de pe post, avea același salariu până acum câteva zile.

 „Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau venitul. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri”, au povestit  surse pentru Click!   

Echipa Star Matinal de la Antena Stars s-a schimbat aproape în totalitate, Natalia Mateuţ fiind singura care a scăpat de restructurare.La o zi de când Răzvan şi Raluca şi-au anunţat plecarea, postul a dat un comunicat oficial prin care l-a anunţat pe Mircea Eremia ca fiind cel care îi va lua locul lui Botezatu. Noul prezentator are doar 21 de ani, este cântăreț și este nimeni altul decât fratele solistei Alina Eremia. Postul lăsat liber de Raluca Dumitru va fi ocupat şi el de o mai veche colaboratoare a postului. Este vorba despre Zizika. Blonda s-a mai aflat în această ipostază vara trecută, dar la Star Matinal de weekend. Atât Răzvan Botezatu, cât şi Raluca Dumitru şi-au anunţat plecarea de la postul din Băneasa pe conturile lor de socializare, unde le-au urat succes noilor colegi ce vor prelua emisiunea. Surse din interiorul postului vorbesc în fapt despre o restructurare, şi nu o demisie aşa cum au lăsat cei doi să se înţeleagă. Se pare că pretenţiile lor salariale nu au fost prea bine primite de şefi, care i-au pus pe liber.