Halep a fost invitată de onoare la gala organizată de Ion Țiriac la Otopeni. Omul de afaceri a celebrat cinci ani de când a inaugurat Țiriac Collection, unul dintre cele mai mari muzee auto din Europa.

Halep pare pasionată de mașini puternice, judecând după ce are în garaj, dar spune că mașina perfectă pentru ea trebuie să aibă o cu totul altă caracteristică, scrie Libertatea.

”Trebuie să fie frumoasă! Pe mine ce mă interesează la o mașină este designul, atât! Bineînțeles, să fie și puternică, dar nu sunt fan viteză, așa că nu contează foarte mult. Doar să fie frumoasă”, a spus Simona Halep când a fost întrebată cum ar descrie mașina perfectă.

Conform informațiilor publicate în ultimii ani, jucătoarea de tenis are în garajul personal un Mercedes GLE 450 AMG, un Mercedes CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera și un Range Rover. Valoarea acestor automobile depășește o jumătate de milion de euro, conform prețului de catalog al fiecărui bolid.

În primăvară, Simona Halep i-a făcut cadou lui Ion Țiriac un Trabant albastru, pe care s-a și semnat. Omul de afaceri se laudă acum cu micuța mașină, pe care a expus-o în galeria Țiriac Collection, alături de modele unicat de la Rolls Royce, Mercedes, Ford, Ferrari sau Maserati.