Așadar Andree Marin va fi prezentă în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va avea premiera sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Atunci mai multe vedete vor urca pe scenă și îi vor ironiza fără rețineri. Este vorba despre  Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei și mama lui Mihai Bendeac sunt doar câțiva dintre invitații speciali care vor urca pe scena iUmor și nu vor avea nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați. 

Cu o experiență de peste 25 de ani de televiziune, Zâna Surprizelor mărturisește însă că a avut, la rândul său, emoții. ”E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut până acum, dar alții?! Avem nevoie uneori  să ieşim din pielea noastră şi să intrăm în altă piele… Îmi place să râd cu poftă, să mă simt bine alături de oameni dispuși să ia viaţa peste picior. Să ne distrăm, pentru că viaţa e scurtă şi vrem să ne și simţim bine. Mereu am emoții când intru pe scenă și poate pare curios, pentru că pentru mine sunt mai bine de 25 de ani de experiență, dar eu cred că atunci când nu mai ai emoție în meseria asta, nu o mai faci bine, nu mai reușești să transmiți și să ajungi la inimile oamenilor”, a declarat Andreea Marin.   

Este posibil ca acesta să fie doar începutul unei colaborări cu Antena 1. Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate, iar locul de prezentatoare la Acces Direct va rămâne liber o perioadă, așa că s-ar putea să avem parte de o mare surpriză.