Ei bine, conform unor surse, nu Rareș Bogdan ar urma să candideze la Primăria Capitalei ci alt membru PNL, Nicușor Dan. PNL ar lua în calcul această variantă în anul 2020, când vor avea loc alegeri locale.

Nicușor Dan chiar a anunțat că va candida la Primăria Municipiului București. De asemenea, acesta cere sprijinul aprtidului, dar și al Alianței 2020 USR PLUS pentru a ieși câștigător după alegeri.

„Nici USR, nici PLUS, nici PNL nu au luat vreo decizie privind candidatul pe care o să îl susţină la Primăria Municipiului Bucureşti. Eu cred că imediat ce o să se termine toate această nebunie cu probleme naţionale, şefia Camerei Deputaţilor, moţiune de cenzură, eu cred că o să existe înţelepciunea ca opoziţia să vină cu un candidat comun la Primăria Bucureşti şi eu cred că sunt cel mai bun astfel de candidat. Eu vreau să fiu să fiu candidat independent susţinut de partid, respectiv alianţă”, a afirmat Nicuşor Dan, în emisiunea „Dosar de Politician”, acum ceva vreme.

Gabriela Firea este foarte greu de bătut, nici candidatul alianţei, nici candidatul PNL nu poate să o bată singur. Singura posibilitate este ca opoziţia să aibă cu candidat comun. O să accepte alianţă să sprijine candidatul PNL? Nu! O să accepte PNL să sprijine candidatul alianţei? Nu! Atunci să sprijine un independent să câştige toată lumea”, a arătat Nicuşor Dan.