Super Black Friday: este cea mai mare oferta de reduceri din istoria NISSA, de până la 50%, scrie romaniatv.net.

Reducerile de pana la 50% se vor aplica pentru zeci de mii de produse. Astfel, ofertele tentante se vor adresa atat celor care doresc sa isi completeze garderoba cu ultimele noutati, cat si celor care vor sa isi achizitioneze deja outfitul pentru sarbatori.

Conform traditiei comerciale, discounturile de Black Friday sunt valabile o singura zi. La NISSA, insa, clientele au posibilitatea de a face cumparaturi tot weekendul, timp de trei zile, astfel ca vom transforma Black Friday intr-o sarbatoare a stilului. De la rochii, camasi, bluze si pantaloni casual si office pana la tinute elegante, incaltaminte si accesorii, sute de produse vor astepta sa fie adaugate in cosul de cumparaturi al clientelor.

Clientele care nu pot ajunge intr-unul din magazinele NISSA isi pot crea cont pe www.shop.nissa.ro, pentru a se bucura de aceasta sarbatoare a reducerilor. Doar clientii fideli vor putea sa vada oferta NISSA cu 4 ore inainte de inceputul Black Friday pe shop.nissa.ro. Cei care au un card de fidelitate NISSA sunt asteptati online pe 17 noiembrie, ora 20:00.