La un an de la moartea Ionelei Prodan, Ana Maria i-a lansat cartea memorială a mamei sale. De altfel, impresara s-a implicat cu totul și în evenimentul de comemorare a interpretei de muzică populară.

Niciun detaliu nu i-a scăpat Anei Maria Prodan. Pentru pachetele pe care le-a împărțit la pomana mamei sale, Ana a ales alimente de cea mai bună calitate.

Surse apropiate ale vedetei au dezvăluit și ce sumă de bani a aruncat Ana Maria Prodan pe pomana mamei sale. Aceasta ar fi împărțit oamenilor nevoiași în jur de 80 de pachete. De asemenea, Ana a decis să facă o bucurie și pentru bătrânii din două aziluri și pentru copiii din trei case.

Pentru toate acestea, conform surselor spynews, Ana Maria ar fi cheltuit suma de 9 000 de euro.

Relația dintre Ana Maria și Ionela Prodan a fost cu totul și cu totul una specială. Ana a avut grijă de mama sa în ultimele luni de viață ale sale și s-a luptat să o țină pe Ionela cât mai mult în viață. Ana și-a dus mama la cei mai buni medici din lume pentru a se trata de boala de care suferea de multă vreme, respectiv cancer pancreatic. Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018, la vârsta de 71 de ani. Ionela are trei nepoți din partea Anei Maria, pe Rebecca, Sara și Laurențiu Jr. și o nepoată din partea fiicei sale plecată în Statele Unite, Anca, pe care o cheamă Maya.