Sâmbătă a fost mare sărbătare în familia lui Becali. Fata sa cea mare s-a măritat iar la evenimentul anului au fost prezenți nu mai puțin de 400 de invitați.

Latifundiarul din Pipera a încercat să arate că lucrurile nu sunt chiar așa ieșite din comun.

„Nu sunt aşa o mie de invitaţi, cum probabil, credea toată lumea! Am invitat ai mei 5-6 prieteni, în rest, familia şi apropiații mirilor. Sunt 400-400 şi ceva de persoane. Nu e o nuntă cu mare, mare fast. E o nuntă simplă, frumoasă, nu foarte mulţi invitaţi. 200 şi 200 din partea fiecăruia. I-am invitat pe Hrebenciuc, Videanu, Păunescu, Mihai Stoica, Anamaria Prodan, şi Mitică Dragomir, Mitică am zis că o cunoaşte pe fată de mică… Atât! Doar câțiva oameni!”, a comentat Gigi Becali la România TV.

Meniul ales pentru nuntă a fost unul deosebit: patru feluri de mâncare. Prima oară s-a servit o gustare rece cu specialități precum file de somon, păstrăv afumat și terina din piept de curcan. A urmat apoi file de somon în sos de vin alb și chives. Pentru felul trei s-au ales tradiționalele sarmale în voi de viță cu smântână. Ultimul fel de mâncare, s-a dovedit a fi și cel mai bogat și variat: muschiuleț de porc cu cimbru verde, piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi, cotlete de berbecuț marinate cu ulei de măsline, cartofi wedges, legume la gratar și salată asortată de sezon. Tortul a fost atracția serii: înalt de șapte etaje, alb cu decorațiuni florale.

Sumele oferite mirilor au fost neașteptat de mari. Cel puțin așa susțin jurnaliștii de la wowbiz, care vorbesc de un total de peste un milion de euro.

Surse citate de wowbiz au arătat că nimeni nu ar fi pus în plic mai puțin de 5000 de euro! Ca o concluzie, la un calcul simplu, la 400 de persoane, dintre care majoritatea familii, se pare că la nuntă s-ar fi  strâns peste un milion de euro.