Opel si Fiat isi inchid uzinele din Polonia. Opel, divizie a companiei General Motors, si Fiat au anuntat inchiderea unitatilor de productie din Polonia, care produc modelele Vectra, Astra si, respectiv, Fiat 126. Rentabilitatea scazuta, cauzata si de reducerea taxelor vamale la importurile de automobile, au contribuit la aceasta decizie. Opel isi va concentra atentia pe uzina din Gliwicw, in timp ce constructorul italian Fiat va inceta definitv productia de automobile Fiat 126.

Bursele fuzioneaza. Euronext, viitoarea bursa europeana creata prin fuziunea pietelor din Paris, Bruxelles si Amsterdam, este posibil sa se alieze cu Bursa din New York, conform publicatiei Wall Street Journal. Discutiile se afla deocamdata intr-un stadiu preliminar, publicatia mentionata apreciind ca natura aliantei avute in vedere ramane inca neclara. O alianta intre Euronext si NYSE s-ar afla in concurenta directa cu iX, piata bursiera creata prin unirea burselor din Londra si Frankfurt.

Clint Eastwood, hartuit de avocati. Proprietar al unui mic hotel in Carmel, California, actorul Clint Eastwood a fost actionat in judecata de o clienta, aflata intr-un scaun cu rotile. Cap de acuzare este lipsa accesului la sala de baie, din cauza usii prea stramte pentru scaunul cu rotile. Avocatii femeii au cerut lui Clint Eastwood despagubiri de sute de dolari. Actorul contesta legea care face posibile asemenea procese. „Este un abuz. Asemenea despagubiri pot aduce micile afaceri in faliment”, declara Eastwood publicatiei Business Week.