Cel mai probabil, iPhone 4S, telefonul lansat de companie în urmă cu câteva zile, va stabili un record de vânzări iPhone, tot mai mulţi utilizatori dorind să aibă ultimul produs la crearea căruia a contribuit Steve Jobs, care s-a stins din viaţă pe 5 octombrie.

AT&T (T), unul dintre operatorii care va distribui produsul Apple, a anunţat că a primit 200.000 de precomenzi pentru iPhone 4S vineri, în primele 12 ore, "cea mai de success lansare de iPhone pe care am avut-o până acum", după cum au spus oficialii companiei.

Precomenzile iPhone 4 de anul trecut au fost de 10 ori mai mari decât cele pentru iPhone 3GS, şi asta se întâmpla atunci când AT&T era singurul partener prin care Apple a lansat iPhone 4, în Statele Unite ale Americii.

În acest an, Apple acceptă precomenzi atât prin intermeidul AT&T, cu 98 de milioane de clienţi, cât şi prin Verizon, cu 106,3 milioane, şi Sprint, cu 52 de milioane de clienţi.

Cel mai probabil că, având o bază de clienţi similară cu cea a AT&T, Verizon a strâns tot atâtea precomenzi, iar Sprint, cu o bază de clienţi cât jumătate din cea a AT&T, circa 100.000.