Societatea de Transport Bucureşti – STB SA şi-a suspendat pentru o săptămână activitatea de relaţii cu publicul, începând de miercuri, 11 martie, ora 12:00, accesul publicului fiind restricţionat în toate clădirile administrate de societate.

STB a pus la dispoziție noi modalități prin care călătorii se pot adresa companiei

Potrivit unui comunicat al STB remis joi AGERPRES, călătorii care vor să se adreseze STB SA o pot face în scris, la adresa de e-mail [email protected], iar pentru obţinerea de informaţii urgente pot apela numerele de telefon 021.9391 (informaţii referitoare la programul de circulaţie), 0213074426 (pentru comunicare inster-instituţională) sau 0213074180 (pentru probleme referitoare la titlurile de călătorie).

“STB SA anunţă pensionarii că activitatea de distribuire a cardurilor către aceştia va fi suspendată până când situaţia o va permite. Activitatea de vânzare a titlurilor de călătorie va continua la toate centrele, iar activitatea de control al titlurilor de călătorie va continua, cu personal redus. Programul de transport nu se modifică, STB SA asigurând parcul maxim de vehicule”, precizează sursa citată.