Cum a ajuns statul să plătească

După scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul său, autoritățile au emis un ordin de protecție pe numele fostei asistente TV, valabil pentru 5  zile.

La momentul expirării ordinului de protecție, Daniela Crudu și iubitul său ar fi trebuit să se prezinte în instanță pentru prelungirea ordinului. Totuși, niciunul dintre cei doi nu s-au prezentat.

Avocatul din oficiu a fost cel care a primit bani de la stat

Deși nu s-au prezentat la judecătorie, ședința a avut loc în prezența unui avocat din oficiu. Având în vedere că fosta asistentă TV nu a venit să prelungească acest ordin de protecție, autoritățile s-au văzut nevoite să anuleze cererea.

În acest context, Statul Român a trebuit să îl plătească pe avocatul din oficiu. Acesta a primit 500 de lei din fondurile Ministerului de Justiție.

Ce spune Daniela Crudu după bătaia primită

Pentru a-și răscumpăra greșeala, Seco Dubravko i-ar fi oferit o sumă mare de bani fostei lui iubite. Conform declarațiilor făcute de una dintre prietenele ei, Daniela Crudu s-a gândit deja ce are de gând să facă cu ea.

„Nu-i mare problemă că mi-am „furat-o”. Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe „dreapta”. Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”, i-ar fi spus Daniela Crudu prietenei ei, conform Cancan.