Prima imagine publicată, după bătaia primită de la Seco Dubravko face deja furori printre fani„Doar energii pozitive”, a scris ea, semn că își dorește doar să treacă cât mai repede peste episodul violent de duminica trecută.  În doar câteva minute, a strâns mii de aprecieri din partea fanilor, semn că mulți așteptau ca frumoasa brunetă să revină în mediul online.

Pentru a-și răscumpăra greșeala, Seco Dubravko i-ar fi oferit o sumă mare de bani fostei lui iubite. Conform declarațiilor făcute de una dintre prietenele ei, Daniela Crudu s-a gândit deja ce are de gând să facă cu ea.

„Nu-i mare problemă că mi-am „furat-o”. Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe „dreapta”. Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”, i-ar fi spus Daniela Crudu prietenei ei, conform Cancan.

Mai mult decât fosta asistentă de televiziune nu ar fi atât de afectată de episodul tulburător prin care a trecut. „În timp ce o țară întreagă a fost șocată de evenimentul violent în care ea a fost implicată. Daniela pare să fie extrem de fericită acasă. Se pare că situația nu-i chiar așa de tragică, pe cât e prezentată.

Ea se laudă că a ieșit pe plus după tot acest episod violent și e chiar bucuroasă de faptul că s-a ales cu o sumă frumușică”,  a spus o sursă din anturajul Danielei Crudu.

„Daniela va fi în siguranță lângă el”

O sursă apropiată animatoarei tv a declarat pentru wowbiz că, în ceea ce privește agresiunea suferită de Cruduța, se pare că iubitul croat „chiar regretă” că a ajuns să facă așa ceva. „Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi. Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”.