În ciuda bătăii crâncene pe care a încasat-o, s-ar părea că Daniela Crudu nu este decisă să se despartă de croatul Seco Dubravko. Bărbatul o vrea înapoi pe Daniela în viaţa sa, iar aceasta l-ar putea ierta, însă are o condiţie peste care nu va trece, spun surse apropiate de vedetă.

Astfel, Seco Dubravko şi-ar dori foarte mult ca Daniela Crudu să îl ierte pentru cele întâmplate, însă frumoasa brunetă i-a pus o condiţie. Croatul îşi doreşte o întâlnire faţă în faţă, pentru a putea discuta şi a lămuri toată situaţia, însă Daniela ar fi spus că acceptă numai dacă această întâlnire are loc în casa tatălui ei, în prezenţa acestuia şi a surorii Danielei.

Se pare totuşi că cei doi s-ar fi întâlnit deja. Daniela Crudu şi Seco Dubravko ar fi petrecut împreună noaptea de luni în apartamentul vedetei, scrie impact.ro.

Ce spune Daniela Crudu după bătaia primită

Pentru a-și răscumpăra greșeala, Seco Dubravko i-ar fi oferit o sumă mare de bani fostei lui iubite. Conform declarațiilor făcute de una dintre prietenele ei, Daniela Crudu s-a gândit deja ce are de gând să facă cu ea.

„Nu-i mare problemă că mi-am „furat-o”. Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe „dreapta”. Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”, i-ar fi spus Daniela Crudu prietenei ei, conform Cancan.