Prezentatorul de la Antena Stars, Cristi Brancu, a realizat un material video care scoate la iveală noi detalii despre bătaia care a avut-o drept victimă pe Daniela Crudu.

Daniela Crudu, bătută pentru 70.000 de euro?

În materialul video realizat de Cristi Brancu acesta vorbește despre oamenii care sunt de părere că iubitul Danielei Crudu ar trebui cauționat.

”Sunt unii care încearcă să îl cauționeze pe el și de ce spun acest lucru pentru că singura soluție pentru ca acest croat să fie cauționat este să se dea o justificare acțiunii violente. Așa a apărut o informație cum că domnul croat ar fi descoperit în acea seară că Daniela Crudu ar fi luat cam 70.000 de euro fără ca el să știe din contul lui de om bogat,” se arată în materialul citat de EVZ.

Cristi Brancu nu este de acord cu această ipoteză

„Cred că acest lucru ar însemna că Daniela Crudu a avut o operație pe creier sau s-a întâmplat ceva, ori e un zombi. Pentru că Daniela Crudu nu este o femeie care se umblă ca altele după foarte-foarte mult „material”.

”Nu a fost niciodată o producătoare în adevăratul sens al cuvântului, nu umblă după un țel financiar foarte mare. Prin urmare dacă Daniela Crudu nu a stat alături de oameni care i-au pus să foarte mulți bani la picioare nu știu de ce s-ar fi hotărât să-l delapideze pe acest om,” se arată în materialul video, citat de voxbiz.ro.