Cu peste 20 de ani de experiență în importul, distribuția și comercializarea articolelor de birou, echipamentelor si consumabilelor IT, produselor de tipar, produselor de protocol și curățenie, Dacris reprezintă în România peste 30 de furnizori străini și peste 150 de furnizori locali de top.

Piața globală de papetărie a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani, odată cu lărgirea portofoliului și a liniilor de produse oferite. Companiile din domeniu nu mai oferă în prezent exclusiv articole de birotică și papetărie, ci pun la dispoziție  toate articolele necesare într-un birou: echipamente și consumabile IT, produse de protocol și curățenie, produse promoționale, echipamente de protecție, piese de mobilier, alături de consultanță personalizată pentru clienți.

„Boom-ul” pieței este confirmat și de rezultatele financiare ale companiei Dacris: în anul 2014, Grupul Dacris a înregistrat o cifră de afaceri de 18 milioane de euro, în creștere cu 13% față de anul precedent, iar pentru 2015, estimează o cifră de 20 de milioane de euro. Dacris are în prezent peste 6.000 de clienți, iar numărul acestora este în creștere.

“Piața este într-o continuă evoluție, ca rezultat al progresului tehnologic, și este datoria noastră să mergem în această direcție, pentru a le oferi clienților noștri nu doar produse de birou, ci soluții complet personalizate și adaptate din punct de vedere tehnologic. Staples și-a dorit continuarea expansiunii în Europa de Est alături de un partener de încredere, cu experiență, care poate oferi soluții profesionale și inovatoare unor clienți exigenți, iar Dacris a fost alegerea naturală, care ne onorează”, a spus Dan Fați, fondatorul Dacris.

 


Te-ar putea interesa și: