Potrivit CNN, sportiva Emma Răducanu, câştigătoare a ultimei ediţii a US Open, a fost numită ambasador al brand-ului de lux Dior.

Jucătoarea britanică de tenis în vârstă de 18 ani va avea îndatorirea de a reprezenta colecțiile de haine pentru femei și produsele de make-up și skincare ale celebrei firme.

Înaintea de a da vestea ce mare, Emma Răducanu a apărut, în luna septembrie, la premiera mondială a filmului James Bond „No Time to Die”, purtând într-o rochie în stil grecesc, realizată de Maria Grazia Chiuri, directorul de creaţie al Casei Dior, pentru colecţia Cruise 2022.

De asemenea, tot luna trecută, la Met Gala, sportiva a devenit ambasador și al cunoscutului brand de bijuterii Tiffany & Co.

„A putea purta o rochie de genul acesta, realizată cu toată magia în atelierele Dior, a fost o experienţă unică. Broderia detaliată a fost excepţională şi am fost atât de onorată să particip la prima mea premieră de film în ea”, a declarat sportiva.

Emma Răducanu vine la Cluj cu noul ei antrenor

BBC anunță că Emma Răducanu (18 ani) se pregătește cu spaniolul Esteban Carril (44 de ani), fost antrenor al jucătoarei britanice Johanna Konta.

Esteban Carril a lucrat cu Johanna Konta în perioada 2014-2016 și a avut un rol important în ascensiunea fostului număr 1 britanic, care a ajuns din afara Top 100 WTA până în Top 10 mondial.

Despărţirea lui Carril de Konta, produsă la sfârşitul anului 2016, a fost o mare surpriză, după ce jucătoarea britanică s-a calificat în prima sa semifinală de Mare Șlem, la Australian Open, şi a câştigat primul ei trofeu WTA, la Stanford.