Senatoarea Diana Şoşoacă a făcut un anunţ bombă, în miez de noapte. Este răsturnare totală de situaţie în mega scandalul din AUR. Acum, Şoşoacă a venit cu dezvăluiri complete. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva.

Şoşoacă face dezvăluiri din interiorul AUR

Scandalul mazilirii Dianei Şoşoacă din AUR e departe de a se fi încheiat. Senatoarea iese la rampă acum cu noi dezvăluiri din interior.

Este cutremur total în AUR după ce Diana Şoşoacă a fost mazilită! Acum, senatoarea a venit cu dezvăluiri complete, dar şi cu documente. Aceasta încearcă să contraatace şi să-şi pună la zid adversarii. Aceştia spuneau că Şoşoacă nici măcar nu era înscrisă în AUR, ci provenea din Partidul Neamul Românesc.

Pe un cont de pe o reţea de socializare cu numele senatoarei Diana Şoşoacă a apărut un mesaj scurt, dar şi mai multe documente care ar arăta că aceasta a fost membru al partidului AUR.  “PENTRU CINE SPUNEA CA NU SUNT MEMBRU AUR! DECI…..ÎNCEPEM SA ARATAM ACTE….”, scrie în dreptul documentelor.

Şoşoacă, mazilită din AUR

Diana Şoşoacă a fost mazilită de către o parte din conducerea partidului AUR care nu a fost de acord cu ieşirile publice ale acesteia din ultima perioadă. Şoşoacă va activa pentru început ca senator independent, dar unele zvonuri o dau ca şi înscrisă în PSD.

Unul dintre liderii AUR care au tras-o pe linie moartă pe Diana Şoşoacă este chiar copreşedintele formaţiunii, Claudiu Tîrziu.