Toate detaliile au fost scoase la iveală după ce șeful DNA a spus că dosarul a fost pus la dizpoziție. Sorina Pintea nu mai are nicio șansă.

Ce spune Crin Bologa

”Încă nu ni s-a dat dosarul în format electronic, ci doar niște acte pe hârtie. Doar o parte din acte sunt puse la dispoziție până la acest moment”, a spus avocatul Sorinei Pintea.

Marcel Vela ar trebui să anunțe rezultatele anchetei din interiorul MAI, mai exact la Arestul Central, unde Sorina Pintea a fost dusă în cătușe la spital.

Șeful DNA este de părere că în cazul Sorinei Pintea s-au respectat toate drepturile procesuale și s-a pus la dispoziție dosarul.

Cum este starea de sănătate a Sorinei Pintea

Medicii le-au interzis rudelor să intre în salon. Singurul care a intrat a fost soțul pentru a-i aduce lucrurile de care are nevoie. De asemenea, medicii o vor supune unui set de analize pentru a stabili cât va mai rămâne internată. În momentul acesta este internată într-un spital de boli reumatice.

„Singura mea dorință este să i se asigure asistență medicală de specialitate, corespunzătoare bolii ei”, a zis soțul Sorinei Pintea.

Reamintim că Sorinei Pintea i s-a făcut rău în curtea închisorii, iar medicii au intervenit la fața locului și i-au pus o perfuzie. Nu mâncase de ore bune, pentru că starea de sanatate a acesteia îi cere un anumit regim alimentar.

Se pare că investigațiile privind starea de sănătate a fostului ministru sunt încă în desfășurare, iar cel mai probabil va mai rămâne câteva zile internată.

Sorina Pintea a primit arest preventiv pentru 30 de zile, la decizia instanței. Aceasta a fost arestată pentru luare de mită. Însă, în urmă cu puțin timp, instanța a decis ca Pintea să fie cercetată în stare de libertate.