Sony se aşteaptă anul acesta la o dublare a pieţei de televizoare 3D, după ce anul trecut a reuşit să câştige o cotă de piaţă de 30%.
“Anul acesta televizoarele se ieftinesc şi ne aşteaptăm la o penetrare mai bogată a televizoarelor 3D pe piaţa din România. Preţurile vor scădea sub 1.000 de euro”,  a declarat Tomohiro Nakashima.
Prima cameră 3D şi cel mai mare Sony Center

Sony a lansat astăzi în ţara noastră prima cameră 3D destinată utilizatorilor obişnuiţi, prin care încearcă să aducă mai mult content 3D pe piaţa din România, şi a inaugurat un nou magazin Sony Center.

Magazinul este situat în Băneasa Shopping City. Cu o suprafaţă de 175 metri pătraţi şi peste 1.000 produse la vânzare, noul punct de vânzare devine cel mai important magazin al reţelei. Investiţia magazin a fost  de 200.000 euro, cu tot cu produsele de la raft.

Următorul Sony Center va fi deschis, în luna august, în Timişoara. În prezent, există nouă magazine în România, cele mai vândute produse fiind LCD-urile BRAVIA, notebook-urile BRAVIA, camerele foto şi camerele video.