Xperia Z2 încorporează tehnologiile pentru cameră foto de la Sony și oferă o combinație imbatabilă între cea mai bună cameră foto pe un telefon mobil și cea mai avansată camera video, totul într-un smartphone subțire de doar 8,2 mm.

Camera de 20,7 megapixeli vine cu senzor CMOS 1/2.3 “Exmor RS for mobile”, obiectivul premiat de la Sony, G Lens, și motorul inteligent de procesare a imaginilor “BIONZ for mobile”. Cu noul mod video îmbunătățit, utilizatorii pot filma la rezoluție 4K (3840×2160 pixeli/30p), ce oferă un nivel de detalii de patru ori mai bogat decât la înregistrările full HD.

În premieră pe Xperia Z2 este funcţia de înregistrarea la rezoluţie 4K. Telefonul vine cu un ecran Full HD TRILUMINOS de 5,2 inch, un procesor Krait quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2,3 GHz şi tehnologie 4G LTE, 3GB RAM şi baterie de 3200 mAh.

Xperia Z2 este cel mai nou telefon din gama Z de la Sony și va fi disponibil la nivel global începând cu martie 2014.

Brăţara inteligentă SmartBand

Anuntaţă prima dată la CES 2014, Sony anunţă disponibilitatea la vânzare a brăţării inteligente Sony Smartband şi a aplicaţiei Lifelog, începând cu luna martie.

SmartBand are functionalităţi complexe, dincolo de monitorizarea activităţilor de fitness. SmartBand, prin aplicaţia Lifelog, surprinde cele mai interesante detalii din viaţă – locurile vizitate, muzica ascultată, jocurile, cărţile citite. Utilizatorii pot urmări cât de activi au fost, unde au fost, ce fotografii au făcut, sau cum au comunicat. Lifelog îi ajută să îşi stabilească obiective, să monitorizeze progresul şi face recomandări pentru a-i ajuta să ia cele mai bune decizii.

Te-ar putea interesa și: