Liviu Dragnea își joacă ultima carte. Șeful PSD este aproape de a intra în pușcărie, dar ar face orice pentru a scăpa de detenție. Planul este unul uluitor. Senatorul liberal, Florin Cîțu, a făcut devoalări incrediible.

“Cel de la Londra nu e tezaur. E rezerva naţională şi e folosită pentru a aduce un plus de încredere celor care lucrează cu România pe pieţele internaţionale. La Moscova este tezaurul României şi aici lucrurile sunt foarte serioase. În programul de guvernare PSD se scria clar că repatrierea tezaurului este o prioritate. Dar în acelaşi timp voiau o relaţia mai apropiată cu Rusia. Grindeanu a plecat pentru că nu a făcut paşi în a se apropia de Rusia. El a făcut o declaraţie în care spunea că credea că trebuie să se apropie de UE nu de Rusia. La fel s-a întâmplat şi cu Tudose. Dar discuţia despre tezaur a dispărut. Îi cer public lui Liviu Dragnea să prezinte acordul prin care se explică că România nu mai cere restituirea tezaurui. E un acord semnat de Dragnea cu Rusia. Dragnea negociază crearea unui grup unit de interesele faţă de Rusia. Zoană a votat pentru Rusia. Un vor pentru PSD e un vot pentru un condamnat, Dragnea dar şi pentru Rusia. Un vot pentru PSD e un vot pentru un grup parlamentar care va reprezenta interesele Rusiei. Un grup puternic ar putea bloca sancţiunile împotriva Rusiei. De aceea şi macron se agită, ar vrea să contracarieze acest grup. Acum câteva săptămâni Juncker spunea că a fost notificat de serviciile secrete că Rusia se va implica în alegerile europarlamentare pentru a-şi promova interesele. Nu este de joacă. Contractul cu corvete a fost blocat de Dragnea pentru că vrea să se apropie de Putin. România, Ungaria sunt un fel de Cal Troian în Uniunea Europeană a Rusiei”, a dezvăluit Cîțu, conform adevarul.ro. .

Și asta nu e tot. Cîțu a vorbit și despre problemele pe care sectorul privat le are cu actuala guvernare. “Retorica în ceea ce priveşte sectorul privat din România ar trebui schimbată. Dragnea îi tratează pe aceştia ca pe nişte cetăţeni de rang inferior. Îi foloseşte pentru clica lui de „oameni corupţi”. PSD tot spune că eu vreau să dau afară jumătate din sectorul bugetar. Nu este adevărat. Avem un ministru al finanţelor publice şi Dragnea care au spus că vor da afară din sistemul bugetar pe criterii politice. Dar ei dau oameni afară şi dau vina pe mine că noi când vom veni la putere vom face şi vom drege” , a mai spus Cîțu.