Acesta a dezvăluit că, alături de Ion Țiriac și Simona Halep, a fost dat în judecată de Mugur Isărescu, după ce au pierdut procesul legat de dreptul de proprietate al Arenelor BNR. Mai mult, Ilie Năstase a mai afirmat faptul că BNR le cere 1 milion de euro despăgubiri. Contactat de digisport.ro, purtătorul de cuvânt al Băncii Naționale a României, Dan Suciu, a spus că informația lansată în spațiul public de fostul număr 1 ATP nu este adevărată.

“Este ca la Radio Erevan. Un grup de tenismeni, printre care Ion Țiriac și Ilie Năstase, ne-a dat în judecată pe motiv că nu deținem dreptul de proprietate al Arenelor BNR și, implicit, al terenurilor de tenis. Instanța a respins această cerere pe care au formulat-o. Procesul s-a încheiat acum 2 luni, iar noi nu am dat pe nimeni în judecată. Nici vorbă de așa ceva sau să cerem bani. Nu știu de unde a înțeles domnul Năstase așa ceva”, a declarat purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu.

Ţiriac, Halep şi Năstase au pierdut procesul cu BNR
Simona Halep, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase au pierdut procesul intentat Băncii Naţionale a României. Tribunalul Bucureşti a găsit cererea acestora ca fiind “lipsită de interes”.  Arenele BNR, inaugurate în 1972, nu pot fi folosite momentan. Institutul pentru situații de urgență nu a acordat aviz de funcționare din cauza tribunelor care se pot prăbuși în orice moment.