24 noiembrie este o zi extrem de tensionată pentru Partidul Social Democrat, având în vedere că multe voci dau ca sigură victoria lui Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor. În încercarea de a mobiliza electoratul PSD, Viorica Dăncilă a mers prima la vot, în jurul orei 08:30, înaintea lui Klaus Iohannis, precizând că “cine se scoală dimineață ajunge departe”.

După ce a votat, Viorica Dăncilă a precizat că va merge la sediul PSD de pe Bulevardul Kiseleff, unde va urmări desfăşurarea zilei de astăzi alături de echipa ei de campanie. Surse din PSD spun însă ca la sediul partidului este destul de multă linişte, ceea ce ar putea însemna şi că social-democraţii sunt resemnaţi cu ceea ce ar putea fi o înfrângere usturătoare pentru Dăncilă în faţa actualului preşedinte, Klaus Iohannis.

În plus, cei de la Antena 3 relatează că Viorica Dăncilă nu a stat tot timpul la sediul partidului de pe Kiseleff, plecând de mai multe ori de acolo, odată lipsind chiar câteva ore bune de la sediul social-democrat.