Ies la iveală noi amănunte incredibile din casa groazei. Autoritățile au reușit să găsească noi fragmente osoase umane îngropate în curtea monstrului Gheorghe Dincă.

„Piesele scheletale ridicate din curtea inculpatului în vederea identificării persoanei / persoanelor în cauză, precum și stabilirea cauzei decesului”, se arată într-un document al DIICOT.

Și procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă, a confirmat informația care a fost prezentată și la Antena 3. „E evident. anchetatorii au a treia victimă ucisă de Dincă”, a spus Oana Stancu la „Exces de putere”.

S-au trimis fragmentele osoase găsite în lizieră, dar și în curtea lui Dincă, la INML. „Din câte știu eu, raportul nu a ajuns încă la DIICOT”, a spus Berta Popescu la Antena 3.

Medicii legiști care au fost la fața locului atunci când au fost găsite oasele au spus că, cel puțin o parte din oase, erau umane.

Inventarul probelor din casa lui Gheorghe Dincă arată că sunt multe trofee, asemenea trofeelor pe care criminalii le păstrează de la victime. În casa lui Dincă au fost descoperite cinci seturi de bijuterii. Primele sunt cele din butoi. În butoi nu au fost doar bijuteriile Alexandrei. Anchetatorii au găsit cercei diferiți la Dincă în mașină.

Bijuteriile găsite la locuința lui Dincă

  • bijuterii cu urme de ardere
  • trei inele, un lănțișor tip damă, două fragmente de lănțișoare, accesorii, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, precum și o bucată similară unei monturi de inel ce prezenta urme de ardere, iar în autoturismul inculpatului, un cercel pe care martora Măceșanu Tudorița le-a recunoscut ca aparținând fiicei sale Măceșanu Alexandra.
  • un cercel de culoare argintie prevăzut cu pietricele de culoare albă, cu sistem prindere tip dop, de culoare argintie, găsit pe podeaua autoturismului, lângă bancheta din spate în partea dreaptă
  • un cercel cu ornament din plastic de culoare negru prevăzut cu tija metalică pentru fixarea pe lobul urechii sub capitonajul de pe podeaua autoturismului, în partea spate

Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.