Smiley și Gina Pistol au devenit o familie în adevăratul sens al cuvântului, după ce vedeta a adus-o pe lume pe Josephine Ana Maria. Fiica lor le-a schimbat radical viața, iar asta se poate observa din postările pe care cei doi le fac pe rețelele de socializare, dar și din imaginile surprinse de paparazzii, conform Cancan.ro

Pentru că vremea a fost frumoasă, Smiley și Gina au profitat și au ieșit la o mică plimbare, prin Capitală. Ei au fost însotiți de fiica lor, dar și de prieteni. După ce fosta prezentatoare a show-ului „Asia Express” a făcut câteva cumpărături, s-au îndreptat către o terasă de pe Calea Victoriei. Ajunși acolo, Gina Pistol și Smiley și-au îndreptat toată atenția către fiica lor.

Gina Pistol nu dorește să facă publice imagini cu fiica ei

Fosta prezentatoare a mărturisit că nu consideră că ar trebui să facă publice imagini cu fața fetiței sale, deocamdată.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum” , a mărturisit Gina pe Instagram.

Își va face debutul doar atunci când va dori acest lucru

De asemenea, Smiley a abordat și el acest subiect și le-a descris tuturor exact momentul în care Josephine va apărea pe rețelele de socializare. Își va face debutul doar atunci când își va dori acest lucru. Până atunci, cei doi părinți nu intenționează să facă publice imagini cu ea.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe TikTok, atunci o să apară și ea pe TikTok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe TikTok.