Pe lângă faptul că are o carieră muzicală înfloritoare, Smiley se poate lăuda și cu o familie superbă. Artistul nu ezită să își arate dragostea pentru soția sa, Gina Pistol, și pentru fiica lor, Joesephine, iar cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, le-a transmis un mesaj emoționant.

Smiley, mesaj emoționant de Adormirea Maicii Domnului

Întrucât numele de familie al cântărețului este Maria, acesta își sărbătorește întreaga familie, inclusiv pe el însuși. Smiley le-a transmis un mesaj atât fanilor săi, cât și celor dragi lui, spunând că pentru el, fiecare zi petrecută în familie este ca o sărbătoare.

”Astăzi e sărbătoare mare…Adormirea Maicii Domnului…Vă doresc să sărbătoriți frumos…Pentru mine e o sărbătoare fiecare zi pe care o petrec cu familia! Unde mai pui că ne cheamă și Maria. Va pupăm!”, a scris acesta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Și soția lui Smiley, Gina Pistol, este o fire romantică și sensibilă, care nu ezită să își arate afecțiunea față de cei dragi. Recent, artistul a împlinit 40 de ani, iar prezentatoarea TV i-a transmis un mesaj emoționant.

”La muți ani! Restul îți urez când urci în dormitor.”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de mulți ani, iar în mai 2023 au devenit în mod oficial soț și soție. Recent, au distribuit un clip video cu cele mai importante momente de la nuntă. Nu au ales pe fundal o melodie, ci au vorbit despre relația lor. Aceștia au povestit cum s-au cunoscut, cum au ajuns împreună și cât de fericiți sunt acum.

Smiley spune că cei doi se știu de când erau tineri, însă nu au avut nicio legătură unul cu altul. Totuși, el consideră că s-au întâlnit la momentul potrivit, în care au devenit potriviți unul pentru celălalt.

”Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare, așa, și n-am avut nicio legătură unul cu altul, iar eu cred că ne-am întâlnit… cumva ne-am întâlnit la timpul potrivit… în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul”, a spus artistul.