Momentul susținut de Smiley la Neversea a fost unul pe care fanii artistului nu-l vor uita curând. Soția solistului, Gina Pistol, a urcat pe scenă alături de el și împreună au oferit publicului o secvență unică. Fanii au fost foarte încântați de ce au văzut și i-au aplaudat.

Gina Pistol este mereu aproape de soțul său și nu a fost prima dată când aceasta a urcat pe scenă alături de Smiley. În urmă cu un an, frumoasa prezentatoare a interpretat o melodie cunoscută împreună cu Smiley, iar momentul cu cei doi a fost postat rețelele de socializare.

De data asta, nu au cântat

Același lucru s-a întâmplat și la ediția din acest an a festivalului Neversea, în timp ce Smiley era deja pe scenă. Gina a venit lângă el, însă de această dată nu au cântat. Cei doi s-au îmbrățișat și au dansat împreună, în văzul a sute de mii de oameni.

Reacția fanilor nu s-a lăsat așteptată, mulți dintre ei încercând să imortalizeze momentul cu telefoanele. Dansul celor doi a fost foarte apreciat de fani, având în vedere reacția pe care au avut-o din public, atunci când cei doi au apărut împreună.

Luna de miere a celor doi a fost în Franța

Gina Pistol și Smiley sunt văzuți foarte des în ipostaze romantice. După nunta lor, cei doi au publicat un videoclip romantic, cu un text pe măsura așteptărilor.

”Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul. Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie”, a spus Smiley.

Gina Pistol și Smiley nu sunt adepți ai luxului și nici nu s-au afișat în ipostaze controversate până acum. Însă, când vine vorba despre calitate și experiențe frumoase, cei doi nu s-au uitat la bani.

Așadar, luna de miere din Franța i-a costat pe cei doi aproximativ 20.000 de euro, având în vedere serviciile la care au apelat și restaurantele exclusiviste în care au luat masa.