Gina Pistol și-a dat demisia de la Antena 1. Irina Fodor i-a luat locul

Gina Pistol și-a dat demisia! Vedeta a părăsit definitiv Antena 1, ceea ce înseamnă că telespectatorii nu o vor mai vedea prezentând „Chefi la Cuțite”, „America Express” sau orice altă emisiune TV sau reality show.

Irina Fodor, cea care a înlocuit-o și în perioada concediului maternal, îi va lua locul. Ea va prezenta sezonul 12 din „Chefi la Cuțite”.

Gina Pistol a decis să se retragă din lumina reflectoarelor o perioadă de timp pentru a se dedica familiei sale și fiicei ei, Josephine, care este la vârstă la care are nevoie permanentă de supraveghere și îngrijire. În trecut, când prezenta „Chefi la Cuțite”,  ea pleca spre platourile de filmare de la ora 08:00 și ajungea acasă la ora 02:00. Întrucât nu mai poate lucra în asemenea condiții pentru că are un copil mic de crescut, ea a decis să renunțe la jobul ei.

Chefi la Cuțite nu este ușor de făcut. Pentru noi, că suntem la sezonul 12, sigur că pare mai ușor. Dar munca Ginei, mai ales în perioada de audiții înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8, și uneori stătea până la 2 noaptea. Ea e obișnuită să stea cu cea mică, iar cea mică e obișnuită cu ea. Ea asta a ales. Nu mi-a fost ușor.

Am încercat să o facă să se răzgândească, dar nu prea încerc să fac oamenii să se răzgândească atunci când e vorba despre o asemenea hotărâre de care depinde viața, familia.

Am făcut și eu greșelile mele. Eu n-am ales niciodată familia și îmi pare rău în anumite momente. Îmi pare rău doar pentru fiul meu, dar nu puteam să o fac altfel. Sentimentul de vinovăție există. Nu încerc să conving pe nimeni, pentru că sunt decizii de viață și nu fac decât să mă supun eu unei mare presiuni și responsabilități”, a explicat, cu ceva timp în urmă, Mona Segall în cadrul podcastului „Fain & Simplu” de pe canalul de YouTube „Fain & Simplu cu Mihai Morar”.

Mona Segall este cea care a produs unele dintre cele mai apreciate emisiuni TV din România, printre care: „Dansez pentru tine”, „Vocea României”, „Românii au Talent”, „Alege Asia”, „Ştii şi câştigi”, „Roata norocului”, „Preţul corect”, „Te uiţi şi câştigi”, „Ecuaţia Pro”, „Ministerul comediei”, „Vara Ispitelor”, „Poftiţi pe la noi”, „Dansez printre stele”, „Iadul bucătarilor”, „X Factor”, „Asia Express” și „Chefi la Cuţite.”