Florin Dumitrescu este unul dintre cunoscuți bucătari din România, datorită apariților sale din televziune. De asemenea, el este și unul dintre membrii juriului „Chefi la Cuțite”, o celebră emisiune culinară din țara noastră.

Chef Florin Dumitrescu i-a criticat pe unii clienți ai restaurantului său

Recent, Florin Dumitrescu a dezvăluit și câteva aspecte mai puțin plăcute din viața unui bucătar celebru. Potrivit chefului, atunci când ești cunoscut, oamenii vin la restaurantul tău cu anumite pretenții exagerate și apoi tind să te critice extrem de ușor.

Bucătarul a dezvăluit că a avut parte de clienți dificili, iar unii dintre ei au venit special la restaurantul său cu intenția de a-i critica mâncarea și de a-l face de răs.

„Când mai apari la televizor, iar oamenii vin la tine, la restaurant să mănânce, pretențiile lor sunt foarte mari. Există și o categorie care este croită să-ți arate că nu te pricepi.

Am avut clienți care își spun ceva de genul: lasă, mă, că-l aranjez eu. A venit alături de alte 6-7 persoane și a început să zică: ce risotto e ăsta, mă? Din acest motiv nu mai ies la oameni, la masă”, a dezvăluit Florin Dumitrescu la podcastul lui Otravă.

Cu ce probleme s-a confruntat chef Florin Dumitrescu?

Totodată, Florin Dumitrescu a spus că cel care va scrie întotdeauna o recenzie va fi cel care a fost nemulțumit de mâncare, iar acest lucru poate afecta imaginea întregului restaurant. Potrivit chefului, chiar dacă există mult mai mulți clienți mulțumiți decât cei nemulțumiți, doar cei din urmă vor scrie comentarii negative cu scopul de a te trage în jos.

„Într-o zi poți avea 201 clienți. Unul să fie nemulțumit de ce a găsit în farfurie și alți 200 satisfăcuți cu mâncarea primită. Cel care va scrie recenzia va fi nemulțumitul, în vreme ce clienții mulțumiți nu vor posta nimic”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu felicită alegerea Ginei Pistol

Cunoscutul chef din România a vorbit recent despre plecarea Ginei Pistol de la „Chefi la Cuțite”. Așadar, Florin Dumitrescu a spus că alegerea Ginei Pistol „a fost întotdeauna familia pe primul loc”, iar acest lucru este „cel mai sănătos lucru de făcut întotdeauna”.

„Alegerea Ginei este și a fost întotdeauna familia pe primul loc, ceea ce mi se pare cel mai sănătos lucru de făcut întotdeauna: familia pe primul loc, pentru că sunt foarte mulți oameni care au avut altă mentalitate și au regretat după aceea.

Programul de filmări este într-adevăr foarte agresiv și în momentul în care Ginei îi creștea fetița acasă fără să o vadă, bineînțeles că a trebuit să ia această decizie, decizie pe care noi am respectat-o. Ea e bine, e fericită, înseamnă că și noi putem să fim bine și fericiți”, a spus Florin Dumitrescu pentru playtech.ro.

Totodată, Florin Dumitrescu a subliniat că prietenia lui și a colegilor săi cu Gina Pistol nu s-a încheiat. Aceasta continuă și dincolo de filmări și se ajută reciproc în fiecare moment când au nevoie.