Smiley a demonstrat că poate fi oricând un tată și un iubit exemplu. Artistul a fost surprins alături de fiica sa, Josephine, într-o ipostază rară, dar foarte emoționantă, în timp ce Gina Pistol era la coafor.

Gina Pistol și Smiley au format cel mai discret cuplu din lumea mondenă până să devină părinți, însă de când în viața lor a apărut Josephine totul s-a schimbat. Acum amorezii sunt extrem de activi pe rețelele de socializare și de foarte multe ori își surprind fanii cu imagini din familia lor, chiar dacă încă nu i-au arătat chipul micuței.

Pe rețelele de socializare a apărut o fotografie care a topit inimile tuturor. Rar ne este dat să-l vedem pe Smiley în ipostaze atât de emoționante.

Deși a spus că viața lui este alta de când este tată de fată și că acum altele sunt și prioritățile, Smiley dă dovadă că nu este doar un părinte bun, ci și un soț exemplar. Gina Pistol trăiește o poveste de dragoste alături de Smiley. Cu toate că o foarte mare parte din timpul ei este dedicat fetiței sale, Gina Pistol nu uită să mai aibă grijă și de ea. Așadar, prezentatoarea TV a făcut o vizită la un salon de înfrumusețare.

Cum fetița este prea mică pentru a sta mult timp departe de mama ei, Smiley s-a ”înarmat” cu bibiroane, jucării și căruciorul micuței și cât timp partenera lui s-a tuns și s-a vopsit, el a plimbat copilul de colo, colo.

Unde mai pui că întreaga scenă a avut loc chiar sub privirile mamei, căci Smiley a avut răbdarea de a o aștepta și de a avea grijă de Josephine până când Gina și-a terminat treabă, dovadă stă chiar imaginea ajunsă virală.

”Cu mami la treabă”, a scris Smiley în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Captură Instagram

Sursa foto: Instagram