Gina Pistol a vorbit recent despre momentele dificile prin care a trecut înainte de a rămâne însărcinată în timpul relației cu Smiley. Cu toate că a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în luna martie a acestui an, după ce a născut-o pe Josephine, ea a trecut printr-o serie de probleme grave.

Gina Pistol, dezvăluiri despre momentele înainte de a rămâne însărcinată

În cadrul unui interviu recent, moderatoarea de televiziune a recunoscut faptul că a trecut prin momente deosebit de grave înainte de a naște, întrucât a aflat în urma unui control de rutină că are șanse mici să rămână însărcinată, scrie wowbiz.ro.

La un pas să nu poată facă copii

Gina Pistol mai spune că nici oamenii din jur nu au ajutat-o deoarece întrebau mereu când va naște un copil.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, ”Când o să ai și tu un copil”, ”când ai de gând să faci și tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la vârsta asta”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu ști prin ce trece femeia respectivă. După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a povestit Gina Pistol.

Cu toate acestea, minunea s-a întâmplat, iar Gina Pistol a devenit mămică de fetiță. La momentul actual, vedeta se ocupă de creșterea micuței și se declarată o femeie împlinită alături de Smiley.

Sursa foto: Instagram