Gina Pistol, entuziasmată de plimbările cu fiica sa

Gina Pistol, cunoscută prezentatoare și soția artistului Smiley, împărtășește o latură mai puțin cunoscută a vieții sale de mamă, dezvăluind că se bucură acum de momente de liniște și amuzament alături de fiica sa. Vedeta și-a deschis inima pe rețelele de socializare, oferind o privire în culisele vieții de familie.

Într-o postare recentă pe rețelele sociale, Gina Pistol a povestit despre o plimbare în pădure cu micuța lor, subliniind cum comunicarea cu fiica sa a devenit o experiență plăcută. În prezent, micuța înțelege glumele mamei și râde la acestea, creând momente amuzante și de apropiere.

„Vă spuneam că am ieșit la plimbare în pădure cu fiică-mea. A devenit o adevărată plăcere să încep să mă plimb singură cu fiică-mea, pentru că am început să comunicăm, este foarte simpatică acum.

Glumește, râde la glumele mele. Deci e super, nu știu. După o perioadă grea de tantrumuri, a avut așa un salt.

Și acum parcă este un alt copil, ceea ce mi se pare foarte tare. Voiam să le spun proaspetelor mămici, aveți răbdare, la un moment dat parcă devine mai ușor”, a povestit Gina Pistol pe rețelele sociale.

Gina Pistol a luat o pauză de la televiziune

Vedeta a ales să ia o pauză de la cariera sa de prezentatoare pentru a se dedica creșterii fetiței sale cu Smiley. Decizia de a petrece mai mult timp cu familia a fost una pentru a se aduna, dar recunoaște că îi lipsește lumea televiziunii.

„Și mie îmi lipsește televiziunea. Sunt într-o perioadă în care eu am nevoie de mine mai mult decât are televiziunea de mine.

Am nevoie de puțin timp să mă refac și pe urmă să mă prezint în fața oamenilor cu aceeași energie cu care i-am obișnuit. A fost o perioadă puțin mai grea pentru mine și încerc să mă reîntregesc, să mă adun”,  a spus Gina Pistol.

Vedeta și-a schimbat look-ul

Soția lui Smiley a luat o decizie îndrăzneață și a surprins fanii cu un look complet nou. Ea a hotărât să renunțe la părul lung, alegând să își facă o tunsoare scurtă. O astfel de schimbare este adesea dificilă pentru multe femei, dar vedeta a demonstrat un curaj extraordinar.

Tunsorarea a fost atât de scurtă încât chiar și ea a fost surprinsă la început. Cu toate acestea, atunci când a văzut rezultatul final în oglindă, a zâmbit mulțumită, fiind foarte încântată de noul său look.

gina pistol

Gina Pistol acordă o atenție deosebită imaginii sale, chiar și după ce a devenit mamă și programul îi este extrem de încărcat. Cu toate acestea, ea face tot posibilul să se mențină în formă și să aibă grijă de sănătatea sa. Acest lucru o determină să găsească momente în care să meargă la sală.

Recunoaște că adesea timpul îi este limitat, iar tentația de a găsi scuze pentru a amâna antrenamentul este mare. Cu toate acestea, atunci când reușește să meargă la sală, este conștientă de provocările care o așteaptă în timpul antrenamentului. Trecând prin diverse stări și momente dificile, ea nu renunță. Și, odată ce termină antrenamentul, simte cu adevărat beneficiile acestuia:

  • o stare de bine
  • oboseală plăcută
  • satisfacția că a investit timp pentru a-și menține sănătatea și a se simți în formă.