Gina Pistol se confruntă cu noi probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat după nașterea lui Josephine

Gina Pistol îi ține la curent pe fanii de pe Instagram cu privire la ceea ce se mai întâmplă în viața sa profesională, dar și personală. În ultimul videoclip postat pe contul ei de Instagram, vedeta de la Antena 1 le-a povestit internauților că se confruntă cu o problemă după nașterea fiicei sale.

Aceasta s-a filmat după ce a ieșit de la duș, purtând un prosop pe cap, și precizându-le fanilor că după nașterea lui Josephine, părul a început să îi cadă.

„Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau să știți. Și aum vrbesc despre păr, pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică mă confrunt cu căderea părului.”, spune aceasta.

Va preveni căderea părului

Vedeta a precizat că nu va suferi de o cădere masivă de păr, așa cum a mai auzit de la prietenele sale, deoarece a decis să prevină căderea părului. Gina Pistol le-a povestit internauților că va testa câteva produse pentru a vedea care i se potrivește cel mai bine.

”Dar, ca să nu fie o cădere masivă, așa cum am auzit eu pe la prietenele mele că se poate întâmpla, am ales să previn și testez produse pentru a vedea care mi se potrivesc cel mai bine.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Tratament cu celule stem vegetale

Gina Pistol le-a spus fanilor de pe Instagram că acum folosește zilnic o gamă de fiole cu celule stem vegetale. Vedeta a mai spus că trebuie să urmeze acest tratament zilnic, timp de trei luni.

Potrivit spuselor partenerei de viață a lui Smiley, părul devine puternic și strălucitpr și mai ușor de pieptănat.

„Părul devine puternic, strălucitor, mai rezistent la deteriorare și ușor de pieptănat.”, a mai spus Gina Pistol.