Câți bani cere Smiley pentru a cânta la o nuntă? Oricine îl poate chema, în schimbul acestei sume

Dacă un cuplu și-ar dori ca Smiley să le cânte la nuntă, aceștia ar trebui să plătească cel puțin 7000 de euro, potrivit informațiilor transmise de cancan.ro. Totuși, trebuie menționat că artistul este un adevărat maestru în impresionarea fanilor și știe să le ofere acestora cel mai frumos spectacol.

De asemenea, partenere de viață a starului, Gina Pistol, poate prezenta fără probleme un eveniment, pentru suma de 800 de euro, conform sursei menționate.

Smiley a avut parte de cele mai minunate clipe din viața sa

Smiley și Gina Pistol au decis să nu pună poze în mediul online cu chipul fiicei lor. Totuși, recent, Gina Pistol a pus pe Instagram o fotografie cu zâmbetul micuței Josephine. Prezentatoarea de la Antena 1 a mai postat în trecut o poză în care se putea vedea foarte puțin din fața micuței. Atunci, Gina Pistol se plângea de faptul că țânțarii au invadat camera micuței și că o terorizează pe aceasta.

Cei doi au stabilit că momentan nu o vor arăta pe fiica lor pe rețele de socializare. La scurt timp după această decizie, Gina Pistol a precizat motivul pentru care nu o va expune pe Josephine. Vedeta nu consideră ar trebui să o expună pe cea mică la energia din social media, subliniind că nu îi judecă pe cei care iau o astfel de decizie.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe Instagram.