Mihai Bendeac s-a arătat ”interesat” de o colaborare cu Florin Călinescu. Mai exact, Florin Călinescu a postat pe pagina personală de socializare un mesaj în care susținea că își caută oameni pentru un nou proiect în televiziune. Totodată, acesta a mai menționat că toți cei care doresc să i se alăture trebuie să îi trimită CV-urile pe Facebook.

Printre cei care au văzut postarea sa s-a numărat și Mihai Bendeac care a reacționat imediat. Juratul emisiunii ”iUmor” i-a transmis actorului că ar trimite un CV, însă a renunțat să mai sper la faptul că va face o carieră în televiziune.

„Aș trimite dar am renunțat să mai sper că pot avea o carieră în televiziune… N-a fost să fie”, a fost răspunsul postat de Mihai Bendeac, la postarea lui Florin Călinescu.

Ce răspuns a dat Florin Călinescu 

Fostul jurat de la ”Românii au Talent” nu a fost nici el mai prejos. După o zi, acesta a văzut răspunsul lui Bendeac și i-a răspuns. Florin Călinescu s-a arătat încântat de inițiativa colegului său și i-a oferit un răspuns diplomat, spunând că îl respectă mult pe tânărul său coleg, fără a mai adăuga altceva.

„Mihai Bendeac, respect! Pentru tine orice, oricând”, a fost răspunsul lui Florin Călinescu.

Deși fanii se așteptau ca schimbul de replici să continue între cei doi, mesajele au rămas doar acestea. Totuși, mai mulți internauți au început și ei să participe activ la conversație.

Amintim faptul că deși Mihai și Florin Călinescu au o carieră în lumea actoriei și a televiziunii și sunt îndrăgiți de public, cei doi nu au reușit niciodată să lucreze împreună.

Totodată, se pare că cei doi nu s-au aflat niciodată în același studio împreună, interacțiunile din social media fiind singura legătură dintre ei.