În urmă cu o lună și jumătate, Cristina Cioran a născut prematur, la vârsta de 44 de ani, o fetiță, în luna a șaptea de sarcină, care nu cântărea nici măcar două kilograme. Acest lucru i-a determinat pe medici să decidă că micuța trebuie să rămână în spital, într-un incubator, pentru a ajunge la greutatea normală.

Iubitul Cristinei Cioran a declarat că mai au câteva zile până când își externează fetița.

„Suntem bine cu toții, din fericire. Este adevărat, nu ne-a fost ușor, dar uite că am reușit să trecem peste toată această perioadă dificilă din viața noastră! Copilul urmează în câteva zile să îl externăm și sper ca totul să fie bine.

Mergem la spital să o vedem de fiecare dată când putem. Regulile în spitale sunt destul de stricte din cauza COVID-ului după cum știm cu toții. I-am pregătit deja și camera ei. Este toată de culoare roz.”, a declarat iubitul Cristinei Cioran pentru Impact.

Fiica Cristinei Cioran vine acasă

Duminică însă, vedeta le-a dat marea veste urmăritorilor ei. Toate greutățile s-au sfârșit, iar fetița ei va ajunge acasă în cursul săptămânii viitoare. Totodată, ea a postat și o imagine cu Ema, alături de care a scris „Forța fie cu tine! Ema, my love (În traducere: iubirea mea)”.

Astfel, de săptămâna viitoare, Cristina Cioran și fetița ei vor putea fi în final împreună după o așteptare care a durat săptămâni întregi.

„Săptămâna viitoare vine Ema acasă! Mai are foarte puțin și gata”, a scris Cristina Cioran la InstaStory.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Cristina Cioran în sarcină?

Înainte de a trece prin aceste clipe grele, Cristina Cioran declara public că se simte bine și că este nerăbdătoare să își strângă copilul la piept. Cu toate acestea, sarcina vedetei nu a fost una simplă deloc din cauza unui fibrom care se dezvolta în același timp cu bebelușul.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin.

Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa crește odată cu bebelușul. Va trece!”, a povestit Cristina Cioran când era însărcinată în șase luni, potrivit spynews.ro.

De precizat este și faptul că la acea vreme, când avea doar șase săptămâni de sarcină, Cristina Cioran declara că se simte bine și este implicată în tot felul de activități. Singura ei grijă era că nu se va descurca cu plânsetele bebelușei, după ce va naște.

„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului.

Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare.

Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare.”, a mai declarat Cristina Cioran în cadrul unui interviu pentru o emisiune TV.