Sistec, companie integratoare de soluţii IT, membră a Grupului RTC, a lansat în luna noiembrie a.c., website-ul în limba româna genesisworld.ro. Website-ul se adresează tuturor celor interesaţi de implementarea unei soluţii CRM (Customer Relationship Management), în special companiilor mici şi mijlocii, indiferent de domeniul în care acestea activează.

Prin această pagină de internet, Sistec introduce în premieră pe website-urile sale un modul de calcul preţ. Prin acest instrument, utilizatorul are posibilitatea configurării aplicaţiei în cinci paşi simpli, în funcţie de necesităţile companiei sale. Rezultatul acestor operaţiuni reprezintă costul estimativ de implementare pentru aplicaţia CAS genesisWorld CRM.

O altă funcţionalitate importantă o reprezintă secţiunea dedicată filmelor de prezentare a fluxurilor de marketing şi vânzări. Aici, utilizatorul interesat de activităţi de marketing poate observa în detaliu cum se poate concepe şi implementa o campanie de marketing sau cum poate face o evaluare corecta în timp real a impactului acesteia. În ceea ce priveşte partea dedicată vânzărilor, este exemplificată o acţiune care precede vânzarea: crearea fişei unui potenţial client, identificarea oportunităţilor şi evaluarea acestora în funcţie de etapele procesului de vânzare.

“Am dorit ca acest website să fie user friendly, acesta este motivul pentru care am ales o structura intuitivă, simplă şi care să acopere cea mai mare parte dintre cerinţele şi nevoile utilizatorilor. Astfel, am adăugat câteva funcţionalităţi noi: modul de calcul al preţului şi scenarii demo pentru două departamente cheie în orice organizaţie – marketing şi vânzări.  Website-ul a fost creat şi implementat intern, de către specialiştii noştri în mai puţin de o lună.”, precizează Florina Călin, specialist Marketing Sistec.

Sistec are în prezent cinci website-uri: sistec.ro, cas-pia.ro, genesisworld.ro, abassoftware.ro si cogito-erp.ro. Cei mai noi clienti la care Sistec implementeaza soluţia CAS genesisWorld CRM, sunt Genco 93 si Toyota Material Handling, ambii distribuitori de utilaje pentru constructii si manipulare.

Despre Sistec

Integrator IT, cu o experienţă de 15 ani pe piaţa românească, Sistec reuneşte o echipă de peste 230 de specialişti, cu experienţă de business şi IT, oferind un pachet complex şi complet de soluţii şi servicii IT pentru afaceri: Software (implementare soluţii software de tip ERP / CRM / DMS, dezvoltare soluţii web / software customizate), Hardware (soluţii de interconectare, soluţii centralizate şi locale de procesare şi stocare a datelor, soluţii de securitate şi management al clădirilor) şi Servicii: (suport IT, service şi întreţinere IT şi tehnnică de birou, consultanţă pentru organizarea fluxurilor de business).

Cu sediul în Bucuresti şi un centru regional la Cluj, Sistec are arie de acoperire naţională, prin filialele din principalele oraşe ale ţării.  Sistec a încheiat anul 2008 cu o cifră de afaceri de 9 milioane de euro.

Despre CAS Software AG

CAS Software AG joacă din 1986 un rol important în dezvoltarea şi promovarea soluţiilor informatice pentru succesul întreprinderilor mici şi mijlocii. Înfiinţată in Karlsruhe (Germania), compania face parte din liderii germani în domeniul soluţiilor de management al informaţiei, colaborare şi management al relaţiei cu clienţii (CRM).

CAS Software AG numară astazi peste 190 de angajaţi dedicaţi sectorului CRM, 140 parteneri naţionali şi 55 parteneri internaţionali certificaţi şi aproximativ 150.000 utilizatori zilnici ai produselor CAS.

Cifra de afaceri  înregistrata de companie în 2008 a fost de 33 milioane EUR.