Tot ce trebuie sa faci e sa intri in incinta Ami White unde brand-ul Chairmony a primit invitatia de a-si expune produsele si sa te asezi confortabil pe unul dintre fotoliile de masaj. 

Un specialist Chairmony te va intampina si iti va identifica preferintele, in privinta zonelor pe care tu consideri ca trebuie detensionate. Odata identificata durerea (lombara, cervicala, in zona gatului etc.) vei ramane surprins/a de indata ce asteptarile iti vor fi indeplinite, in doar cateva minute. 

Chairmony – Aliat al corpului, mintii, spiritului 

Impreuna cu unul dintre acesti specialisti se va stabili programul si timpul necesar dedicat masajului profesional. 
Cu siguranta simplitatea si eficienta utilizarii acestor fotolii de masaj profesionale te vor face sa simti ca tu insuti/insati meriti un astfel de echipament, considerat aliat al relaxarii si bunastarii generale a corpului, mintii si spiritului. 

Cumperi un fotoliu Chairmony si investesti in timpul tau dedicat sanatatii 

Un beneficiu extraordinar al fotoliilor de masaj consta in faptul ca orice achizitie reprezinta o investitie care se amortizeaza odata cu trecerea timpului si durerile fizice sau disconfortul mental devin o chestiune de domeniul trecutului. In general, costurile unei sedinte de masaj profesional (realizat de kinetoterapeuti specializati) poate costa si 100 de lei. 

Preturile unui fotoliu de masaj Chairmony nu doar ca te scutesc de drumurile la programari, dar au integrate in functionarea lor caracteristici specifice si specializate si e important sa intelegem acest aspect: intotdeauna scaunul profesional de masaj va fi acolo pentru tine, in orice moment al zilei.  

Printr-o simpla apasare a unor butoane, tu economisesti bani

Pentru momentele in care simti nevoia acuta de relaxare, fotoliul de masaj este cea mai avantajoasa optiune pentru ca iti imbunatateste considerabil starea de spirit, atitudinea si iti calmeaza aproape orice durere imprevizibila. 
Si cand te gandesti cate beneficii iti poate aduce intr-o zi in care, oricum, este suficient de incarcata incat sa nu iti mai permiti efectiv sa te programezi la un centru de tratament specializat. 

 

Am invatat din experienta noastra, ca orice parteneriat implica o atitudine de relaxare si bunastare

Iti poti dezvolta afacerea ta prin implementarea mai multor scaune de masaj in incinta sediului firmei, astfel incat atat clientii cat si angajatii tai sa beneficieze de o resursa complementara de imbunatatire a tonusului muscular si, cel mai important, a conditiilor de relaxare.  

Acorda-ti timpul necesar pentru imbunatatirea starii de spirit 

Specialistii Chairmony isi extind posibilitatile ca orice persoana sa intre in contact cu gama diversificata de produse. 
Daca pana ieri fotoliile de masaj puteau fi accesate doar in Bucuresti, astazi acestea pot fi testate si in Timisoare, iar de maine, de ce nu, in toata tara.

Adresa locatiei de prezentare este: Strada Doctor Iosif Bulbuca numarul 117. 
Beneficiaza de urmatoarele functii si descopera un univers care pana acum nu a fost niciodata mai accesibil:
•    Functia de scanare a corpului – Identifica toate caracteristicile corporale ale beneficiarului;
•    Functia de reflexoterapie;
•    Diferite functii de masaj – Cu aer, pentru picioare, pentru tample, pentru spate;
•    Functia care incalzeste fotoliul;
•    Functia de pozitionare a fotoliului numita Zero Gravity.
Stilurile sunt adaptate preferintelor remarcate de clientii din intreaga lume. Adopta si tu unul existent (modern, futurist, retro si clasic) sau personalizeaza-ti propriul fotoliu de masaj. 
Acorda valoare sanatatii tale si testeaza fotoliile Chairmony in Bucuresti si Timisoara.  

Date de contact
Website: www.chairmony.ro 
Telefon: 0749 214 779
E-mail: office@chairmony.ro

•    Adresa Bucuresti: Sos. Vitan-Barzesti nr. 7D, Rin Grand Hotel
•    Adresa Timisoara: Bd. Doctor Iosif Bulbuca nr 177 , Showroom Ami White