Simona Halep are o relație specială cu copiii. Din acest motiv, a ales să participe la un eveniment caritabil desfăşurat la Sala Radio. Jucătoarea de tenis a fost prezentă la un concert susţinut de Orchestra Naţională Radio, sub bagheta dirijorului Vlad Conta, organizat în sprijinul copiilor născuţi prematur. Simona Halep este şi ambasadorul campaniei „Grijă pentru Copii” desfăşurată de organizaţia Salvaţi Copiii România

Momentul nu a putut trece neobservat, mai ales că Simona a ales să poarte o rochie neagră și adidași. Inclusiv Amalia Enache, vedeta postului PRO TV, a ținut să imortalizeze momentul. Ea a postat o fotografie pe instragram, alături de un mesaj grăitor: #beforetheshow. Când și eu sunt încă în pantofi sport. #simonahalep. Susținem împreună cauza copiilor născuți prematur.

De altfel, evenimentul i-a dat prilejul Simonei de a chema și alți sportivi să se alature campaniei. Ea le-a chemat pe colegele ei din echipa de Fed Cup să vină alături de această cauză,.

„A fost un moment deosebit. Să sprijinim această cauză este un lucru important. Eu am o relaţie foarte frumoasă cu copiii şi mă bucur că pot să promovez această campanie. Mi se pare plăcut şi uşor, e un moment special pentru că îmi doresc ca aceşti copii să aibă ajutorul de care au nevoie. Mi-ar face mare plăcere ca mai mulţi campioni să se alăture acestei cauze”, a comentat Halep.